DVD i USA

Kan Matador på DVD afspilles i USA?

Svar: Både DVD og TV kan i dag købes som multistandard; altså både afspille medier kodet i NTSC, og endnu vigtigere, ligeledes PAL. OBS.: husk at sikre at din DVD eller Blu-Ray er kodefri (uden regionskode-lås). Nutidens LCD-, LED-, Plasma-TV standard er som regel udstyret til, at kunne afkode tv-signal og medier i begge standarder (PAL og NTSC). Husk at der er meget hjælp at hente med Google’s søgemaskine, eller personlig betjening hos en radio/TV/Elektronik forhandler. For god ordens skyld: Matador-udgivelsen ER regionskodet (2) og afspilles i PAL, som nævnt her på siden. Måske er der forskellige udgivelser, hvor man også kan finde udgivelsen uden regionslås. Men dette “problem” kan afhjælpes ved køb af en “regionsfri afspiller”, så du/I er fri for tænke på dette.

Share