Overvejelser og spørgsmål om Korsbæks porcelæn

Jeg har et ønske om, at i tager et emne op. Jeg har tænkt urimeligt meget på de forskellige stel der er i hjemmene i Matador. Da kulisser og rekvisitter er så detaljerede og godt sat sammen hele serien igennem, kan det ikke være tilfældigt hvem der har hvad.
Tror i der er en symbolik i porcelænet?
Er det med vilje at Varnæshjemmet har et stel fra den Kgl porcelænsfabrik og næsten alle andre har Bing og Grøndahl?
Er det ikke lidt mærkeligt at Skjerns har mågestel? Er det ikke lidt for folkeligt set i lyset af, at Mads er desperat efter at være fin. (Jeg forestiller mig at han har været inde over beslutningen da stellet skulle vælges, det passer til hans personlighed).
Er det et blåmalet stel som Agnes Jensen ender ned? ( det skifter lidt scene for scene, men hendes  kaffestel er i hvert fald blåmalet). Og hvad siger det om hende? Var det i samtiden cool nok, eller er det kikset af hende at hun vælger et stel der er så meget af i restaurationsbranchen? (Hun vil være en del af klubben, men misforstår alligevel spillereglerne).
Var tranquebar et mere hipt stel og er det derfor Elizabeth har det?
Jeg har så mange spørgsmål, men min viden om dansk porcelæn og dets betydningen gennem tiden er på ingen måde tilstrækkelig.
Jeg håber, at det er noget i vil overveje at tage fat i.
Tusind tak for en god og informerende hjemmeside!
VH Frigg