Kvikpollresultater I

Over 200 brugere har givet deres mening til kende på hjemmesidens Kvik-polls.

Udfylder sin rolle bedst

Med rollen som den pylrede bankdirektørfrue Maude Varnæs, sikrede Malene Schwartz sig med stor overvægt den foreløbige sejr i kategorien ‘Udfylder sin rolle bedst’. Med 53% af stemmerne kom hun ind på en suveræn førsteplads foran de 4 andre nominerede – Jørgen Buckhøj, Buster Larsen, Axel Strøbye og Karin Nellemose. Læs mere om Malene Schwartz i artiklen ‘Malene Schwartz kåret til Matadors bedste’.

Mest sympatiske karakter

I den anden prestigefyldte kategori ‘Mest sympatiske karakter’ var der mere tæt løb mellem de nominerede. Den hjælpsomme og gavmilde Katrine Larsen løb med sine 32% procent af stemmer med førstepladsen. Andenpladsen gik til et andet familiemedlem nemlig datteren Ingeborg, som med sin sympatiske og udadvendte karakter fremstilles yderst sympatisk. De næste placeringer gik til den joviale fynbo doktor Hansen og hans personlige ven Hans Christian Varnæs. Blandt de nominerede klarede Agnes Jensen sig klart dårligst med kun 4 procent af stemmerne.

Mest usympatiske karakter

Hadepris til Matadors ‘Mest usympatiske karakter’ gik ikke uventet til den upopulære Frederik Andersen. Den fornærede og forhadte overlærer fik med over halvdelen af stemmerne sin straf for sin behandling af de sagesløse elever og bedagede enker. Læs mere i artiklen ‘Lærere truet af Frederik Andersen’. Den indremissionske og meget dystre faster Anna kom med 19 procent af stemmerne ind på en sikker andenplads. 3. pladsen var et meget lige opgør mellem hr. Schwann, Mads Skjern og Holger Jørgensen.

Bedste episode

I kategorien ‘Bedste episode’ var der heller ingen tvivl om udfaldet. Den rørende 15. episode (Hr. Stein), hvor Korsbæks borgere står sammen og redder Korsbæk Banks bogholder fra jødeforfølgelserne, blev med 45 procent af stemmerne en klar vinder. Befrielsesafsnittet ‘Vi vil fred her til lands’ kom med 20 procent ind på en lige så klar andenplads. På 3. pladsen kom 7. episode (Fødselsdagen) imens 4. pladsen måtte deles mellem 5. epsiode (Den enes død) og 16. episode (Lauras store dag).

Vi vil fra Kvik-poll-juryen gerne ønske alle vinderne tillykke med resultaterne. Der skal også lyde en stor tak til alle som har givet deres mening til kende. Vi håber, at I fortsat vil lege med og besvare vores nyeste Kvik-polls.