Matadormusical på dvd

Foto: Sandrew Metronome
Foto: Sandrew Metronome

Succesen fortsætter. Matador er efterhånden blevet et nationalt klenodie og har slået alle rekorder såvel på tv, vhs som dvd, hvor salget for længst har passeret 2 mio. solgte eksemplarer.  Dette til trods er MATADOR i alle afskygninger stadig væk et sikkert hit, når fødselsdags- eller julegaven til Familien Danmark skal findes.

Og at der stadig er masser af ’pift’ i Maude og Co. kan man ved selvsyn forsikre sig om, når Sandrew Metronome Video i samarbejde med DR og DR UnderholdningsOrkestret nu udsender Lise Nørgaards elskede historie i en helt ny, overdådig og moderne udgave på DVD: Matador Musical.

Matador i nye klæder

Vi kender alle personerne. Vi kender deres fortid og deres indbyrdes relationer. Vi kender kort sagt livet i lille Korsbæk.

Og der er virkelig noget at glæde sig til, når dansk teaters ’glade dreng’, instruktøren Peter Langdal her blænder op for det kendte univers i en helt ny og moderne forestilling, hvor der ikke er sparet på ambitionerne.

Flottere og mere storslået bliver det næppe, når drømmeholdet af skuespillere, sangere og dansere slippes løs på Operaens store scene i et veloplagt festfyrværkeri, akkompagneret af et af Danmarks populæreste orkestre – DR UnderholdningsOrkestret.
Foto: Sandrew Metronome
Foto: Sandrew Metronome

Matador Musical fanger stemningen på dvd og byder på eksklusiv bonus dvd.

Matador Musical på dvd er en imponerende oplevelse, der henvender sig bredt og spænder fra de helt store shownumre til de mere stille, stemningsmættede øjeblikke.

Blandt det stjernespækkede ensemble finder man folkekære og garvede skuespillere som Tommy Kenter, der yder en herlig præstation som grisehandleren, og Daimi, som kan opleves som Laura, Lars Bom, Lotte Andersen, Tammi Øst, Kristian Boland, Lars Knutzon, Morten Eisner m.fl., men også yngre kræfter bl.a. kendt fra musik- og teaterverdenen. Her kan nævnes Louise Mieritz, Kaya Brüel, Xenia Lach-Nielsen mfl.

Teksterne er skrevet med rapperen Clemens skarpe pen og teknisk set er der kælet for detaljen i en grad, så det er lykkedes at ’indfange’ og overføre den helt specielle stemning fra Operaen til dvd-mediet.

Dvd-udgaven af Matador Musical lanceres i en eksklusiv 2 disc-version, der både indeholder den

Foto: Sandrew Metronome
Foto: Sandrew Metronome

forbedrede og ’opstrammede’ 2008-udgave af musicalen samt ekstraordinært og spændendekvalitets-bonusmateriale, hvor man får et tilbundsgående indblik i forestillingens – til tider meget dramatiske – tilblivelsesproces. Her kommer man med bag kulisserne og får bl.a. indblik i hvordan musikken, kostumerne og scenografien skabes. Man møder skuespillerne og resten af holdet bag scenen, under forberedelserne, til prøverne – og følger med på tætteste hold, når bølgerne går højt og frustrationen slår gnister, da kaos truer lige op til premieren…

Lidt historik om forestillingen på Operaen

Da billetterne til Matador-musicalen blev sat til salg i foråret 2007, blev de revet væk og Operaen kunne melde udsolgt på få timer. Publikum var ellevilde og trods nogen modvind i medierne blev forestillingen en formidabel succes. Man besluttede derfor at forlænge spilleperioden også i 2008, hvor den igen har spillet for fulde – totalt udsolgte – huse!

Foto: Sandrew Metronome
Foto: Sandrew Metronome

Over 85.000 danskere har til dato overværet forestillingen og musicalen er den bedst sælgende indendørs forestilling på Det Kongelige Teater til dato!

Desværre var ikke alle så heldige og få en billet til denne oplevelse! Men det kan således nu rådes bod på med DVD’en.

’Matador Musical’ gør ’Matador’ samlingen komplet og er et oplagt supplement til julehyggen.

For yderligere informationer eller anmeldereksemplarer – kontakt venligst:

Agnese Hailesellassie på tlf. 39 15 49 75 eller mail til agnese.hailesellassie@sandrewmetronome.com