Lise Nørgaard hædret for imponerende salg ved 25 års jubilæum

I samarbejde med DR kunne Sandrew Metronome Video A/S i går fejre de ekstraordinært flotte salgstal på dvd-udgivelsen af Lise Nørgaards fremragende serie Matador.

Foto: Matadoronline.dk
Foto: Matadoronline.dk

Næsten 300.000 dvd’er har på kun 2 år fundet vej til de danske hjem – og serien markerer sig herved som den ‘mest solgte danske dvd-udgivelse nogensinde’!

Lise Nørgaard hyldes

Lise Nørgaard var i storform, da hun blev hyldet med 3-dobbelt platin for salget af Matador på dvd.

I denne anledning afholdtes i går pressemøde på Søpavillonen i København.

Alle sejl var sat til en rigtig ‘sølvbryllupsfest’, hvor de folkekære skuespillere fra serien også var mødt op for at hylde Lise Nørgaard og fejre Matadors 25 års jubilæum.

Og det blev virkelig årets dejligste ‘sølvbryllup’ med æresport, smørrebrød, høj hat og hornmusik, mens solen strålede smukt over Søpavillonen.

Foto: Sandrew Metronome
Foto: Sandrew Metronome

Fremmødet var fantastisk og stemningen både festlig, varm og nærmest nostalgisk. Skuespillerne hyggede sig med journalisterne og hinanden, bl.a. til de sprøde toner af Bent Fabricius-Bjerres velkendte Matador kendingsmelodi, som en eksklusiv håndfuld musikere fra Radio Underholdningsorkesteret havde indstuderet til lejligheden.

Foto: Matadoronline.dk
Foto: Matadoronline.dk

En række af Matadors profiler var mødt op for at fejre jubilæet. Ved bordet ses blandt andet Bent Fabricius-Bjerre, Malene Schwartz, Hans Christian Varnæs, Lise Nørgaard, Elin Reimer, Jens Arentzen, Per Pallesen, Vera Gebuhr, Birthe Backhausen og Holger Perfort.

Af DR’s tv-direktør, Jørgen Ramskov, fik Lise Nørgaard overrakt en 3-dobbelt platin-DVD for de næsten 300.000 solgte Matador dvd’er – samt det allerførste eksemplar af Lise’s splinternye bog, ‘Et liv med Matador’, der blandt andet indeholder Lises tanker om, hvad der hændte de elskede personer fra Korsbæk, efter seriens afslutning!

Alt i alt blev det en flot markering af 25 års dagen for den tv-serie, som står os alle så nær at den efterhånden er blevet en del af den danske kulturarv.