Matador – og meget mer’…

Den 14. november relanceres Matador på dvd i remastered version med nyt design og ekstra indhold. Ekstramaterialet ‘Matador guld’ indeholder 4 timers eksklusivt bonusmateriale om Matador, som også udgives som separat single-dvd.

Matador hitter stadig – og mere er på vej…

Foto: Sandrew Metronome
Foto: Sandrew Metronome

‘Matador’ ruller i disse dage over tv-skærmen i de danske hjem, og seertallene taler deres tydelige sprog. Til trods for at det er 6. gang, serien bliver vist og selvom langt over en million dvd’er forlængst er langet over disken hos landets dvd-forhandlere, så er seerne tilsyneladende stadig sultne efter mere ‘Matador’.

‘Matador Guld’ – helt ny DVD, der viser nye sider af Matador.

Om få uger relancerer Sandrew Metronome Video A/S – i tæt samarbejde med DR – den populære ‘Matador-DVD-boks’ i remastered version og i nyt lækkert design. Foruden hele serien, som nu også har engelske undertekster og en booklet, indeholder boksen også en helt ny ekstra-dvd: ‘Matador Guld’, der byder på en varm, underholdende og ganske anderledes Matador oplevelse!

Foto: Sandrew Metronome
Foto: Sandrew Metronome

Mød skuespillerne fra serien, Lise Nørgaard, Bent Fabricius-Bjerre og mange andre i i det nye, eksklusive bonus-materiale, som er udviklet specielt til dvd’en og kun findes her.

‘Matador Guld’ består af helt nye interviews – anno 2006, udvalgte klip fra arkivet og spøjse kuriøsiteter, som tager seerne med ud i nye afkroge af Matadors univers. Alt i alt 4 timers hyggelig og informativ kvalitets-underholdning, som hører hjemme i enhver Matador-samling.

Målet med ‘Matador Guld’ har hele tiden været at skabe en dvd som, udover at være bredt underholdende, gerne skulle tilføre nogle ekstra dimensioner til oplevelsen af serien og i øvrigt kunne afspejle Matadors høje kvalitetsniveau.

Der er brugt mange ressourcer på at finde gode ting frem fra arkiverne og på at udvikle og producere nye programmer. Heriblandt kan man på ‘Matador Guld’ opleve helt friske interviews med skuespillerne og Lise Nørgaard, tilrettelagt af garvede kræfter som Per Wennick og Pernille Nordstrøm.

‘Matador Guld’ – også som singledisc

Foto: Sandrew Metronome
Foto: Sandrew Metronome

For at imødekomme de mange, der har anskaffet sig Matador-serien enkeltvis på single-dvd, udsender Sandrew Metronome Video også ‘Matador Guld’ som singledisc. Denne dvd indeholder – foruden bonusdiscen – et specielt ‘ekstra-omslag’, der passer ned i den ‘gamle’ Matador-boks, så alle, der ejer en sådan, på denne måde også har mulighed for at gøre sin Matador samling komplet, uden at skulle ud og investere i endnu en ‘Matador-boks’… Så med ‘Matador Guld’ – singledisc i handelen vil ingen forhåbentlig føle sig snydt.

Matador – in English!

I forbindelse med remasteringen af serien til den nye boks er der – som noget nyt – også tilføjet engelske undertekster.

“At der skulle være behov for engelske undertekster på noget så ærkedansk som ‘Matador’, lyder umiddelbart nok lidt mystisk , men forklaringen findes i de utallige henvendelser, vi har modtaget i de senere år fra danskere, der f.eks. gerne vil vise Matador til deres udenlandske kærester, ægtefæller, børn eller venner,” siger Pia Thanning, markedschef i Sandrew Metronome Video.. “Med den nye udgave af Matador vil dette være muligt, hvis man da vel at mærke bor i et område som anvender PAL-systemet, som vi jo bl.a. gør herhjemme i Danmark, de fleste andre steder i Europa og i Australien.”

Ekstramaterialet består af:

Foto: Sandrew Metronome
Foto: Sandrew Metronome

DA PROVINSEN MISTEDE SIN USKYLD (2006)

Eksklusivt nyt interview med ‘Matadors Mor’, Lise Nørgaard, af den anerkendte dokumentarist, Per Wennick (også kendt fra “Grevinden på Tredje” mv.) optaget ‘on-location’ i det oprindelige Matadorstudie. Lise Nørgaard fortæller om de mange facetter i seriens tilblivelse og giver her bl.a. sit endelige bud på, hvad der sker alle borgerne i Korsbæk, efter seriens slutning. (spilletid: 1 time)

MATADOR MINDER (2006)

Gamle minder, sjove anekdoter og spændende neddyk i hukommelsen.

Seriens medvirkende – anno 2006 – fortæller veloplagt og levende om tiden med ‘Matador’ i Pernille Nordstrøms medrivende interviews. Mød bl.a. Malene Schwartz, Holger Juul Hansen, Ghita Nørby, Per Pallesen,Kirsten Olesen, Kurt Ravn, Sonja Oppenhagen, Vera Gebuhr, m.fl. (spilletid: 40 min.)

MUSIKKEN BAG MATADOR (2006 )

Mød manden bag Matador-melodien, komponisten Bent Fabricius-Bjerre, og hør hvad den yngre generation, her repræsenteret ved musikeren Remee, mener om den berømte evergreen. (spilletid: 17. min.)

MER’ MATADOR (1998)

Hovedfigurerne fra Matador er for en aften samlet igen og får bl.a. hver især lov at føre sin figur videre i fri digtning.

Et sprudlende og festligt gensyn med Jarl Friis-Mikkelsens legendariske TV program fra 1998. (spilletid: 1 time, 26 .min.)

FRA LAURA’S KØKKENSKUFFE (2001 – 2005)

‘Matador’ fra en anden vinkel: Se fans og medvirkende på slap line til bl.a.

‘Matador Marathon’ og seriens 25 års jubilæum. En samling kuriøse klip og spøjse brokker fra lanceringen af Matadorserien på DVD. (spilletid: Ca. 30 min.).

Share