Mere hæder til Lise Nørgaard

For godt 3 år siden udsendte Sandrew Metronome Video A/S i samarbejde med DR Multimedie ‘Matador’ på dvd. For første gang kunne den legendariske og helt vidunderlige serie opleves i det nye videoformat i ny, oprenset version.

Foto: Sandrew Metronome
Foto: Sandrew Metronome

Siden er det gået slag i slag for den populære serie, som for længst har markeret sig som ‘den mest solgte dvd i Danmark nogensinde’ – og hos distributøren Sandrew Metronome Video A/S har man netop fejret et salg på over 500.000 solgte Matador-dvd’er – næsten en fordobling af salgstallene fra november 2003.Således fik Matadors mor, Lise Nørgaard, forleden overrakt noget så specielt som en 6-dobbelt platin dvd for det fantastiske salg.

‘Det er jo et eventyr – Jeg er meget stolt og imponeret’, udbrød Matadors mor ved synet af det meterhøje platin-trofæ, som næsten var på størrelse med den 87-årige dame selv.

På vej mod 600.000 solgte eksemplarer

Om forventningerne holder stik kan Fru Nørgaard godt begynde at rydde vægplads til endnu en hædersbevisning i sit smukke hjem: det 7-dobbelte platin-dvd-trofæ er nemlig allerede næsten indenfor rækkevidde.

Hos Sandrew Metronome Video A/S knokles der for at følge med de fantastiske salgstal.

‘For kun halvanden uge siden overrakte vi Lise Nørgaard den 6-dobbelte platin-dvd for salget af 500.000 eksemplarer. Siden er salgskurven nærmest eksploderet, og dags dato har vi rundet intet mindre end 580.000 solgte Matador dvd’er. Fortsætter efterspørgslen i samme takt julen over, vil vi ved årets udgang have solgt over 600.000 stk. hvilket svarer til 7 dobbelt platin’, lyder det fra Sandrew Metronome Video A/S.

Hele året er MATADOR DVD-sæson

Foto: SandrewMetronome
Foto: SandrewMetronome

Matador på dvd udmærker sig ikke blot ved de flotte salgstal – serien har også skabt sin helt egen salgskurve. Danskernes yndlingsserie sælges nemlig kontinuerligt – og ganske atypisk – hele året rundt.

Normalt efterspørges en ny dvd-film primært indenfor de første 3 måneder efter udgivelsen – med et peak lige omkring udgivelsestidspunktet og ca. 14 dage efter. Herefter sælges selv de store titler kun i moderat mængde – indtil der laves kampagnesalg eller tilsvarende aktivitet på dem.